• Izdelava spletnih strani
  • +386 31 326 151
  • info@next-land.com

Projekti Izdelava spletnih strani

WoodSuperb

V podjetju WoodSuperb izdelujejo izdelke iz lesa. Gre za lesene izdelke, ki so od začetka do konca izdelani v lokalni delavnici in so zato visoke kakovosti. Prednost je tudi unikatnost in prilagodljivost izdelkov, saj je vsak izdelek izdelan posebej.


Spletna stran


Oblikovanje


Prejemanje naročil

✔ Spletna trgovina

Cilj izdelave spletne strani

Cilj spletne strani je ustvariti osnovno prisotnost na spletu, ki pokaže, da za spletno stranjo stoji obetavno mlado podjetje. Spletna stran je postavljena z načrtom, da se čez čas poveča in se doda vsebina. Zraven prijetne predstavitvene strani je postavljena tudi osnovna spletna trgovina, kjer lahko obiskovalci kupijo izdelane izdelke.

Oblikovanje

Oblikovanje je preprosto in dovolj izstopajoče, da se spletna stran razlikuje od konkurence. Barvna shema predstavlja barve gozda, kar pomeni, da osnovo predstavlja lesna barva, ki jo dopolnjujeta zelena barva listja in modra barva neba. Barve in postavitev dajejo občutek igrivosti, prijaznosti in kreativnosti.

Spletna trgovina

Spletno stran je izdelal:

Gregor Svržnjak

"Delo z Grego je bilo zelo kooperativno, profesionalno in učinkovito. Prilagodil se je mojim specifičnim željam, vendar me je kljub temu z nasveti usmerjal na pravo pot do izjemno dovršene in funkcionalne spletne strani. Poudaril bi njegovo nesebično pripravljenost za pomoč tudi po končanem projektu. Njegove storitve toplo priporočam vsem, ki se zavedajo pomena dobrega nastopa na spletu."