• Izdelava spletnih strani
  • +386 31 326 151
  • info@next-land.com

Projekti Izdelava spletnih strani

Pripeljiavto.si

Spletna stran Pripeljiavto.si je odlična priložnost za tiste, ki želijo svoj naslednji avtomobil uvoziti iz tujine. Spletna stran je izdelana pregledno in na najvišjem nivoju, kar omogoča, da obiskovalci uživajo v uporabniški izkušnji in hitro najdejo, kar iščejo.


Gostovanje


Spletna pošta


Spletna stran


Oblikovanje


Prejemanje naročil


Izračun cene uvoza

Cilj izdelave spletne strani

Cilj nove spletne strani je bil, da ta izstopa od konkurence. Je preprosta in izdelana na najvišjem nivoju, kar je nujno za pridobivanje zaupanja obiskovalcev. Visoka kakovost pomeni tudi, da bo spletna stran pripeljiavto.si še dolgo aktualna.

Zraven predstavitve storitev smo se potrudili tudi, da lahko potencialni kupci preprosto in hitro izračunajo stroške uvoze, ki zajemajo precej zahteven izračun davkov.

Obiskovalci na spletni strani najdejo več obrazcev, ki omogočajo oddajo naročila, vprašanje in preprost stik.

Vse deluje pod budnim očesom analitike, ki omogoča, da je oglaševanje na spletu bolj uspešno.

Oblikovanje

Spletno stran smo oblikovali z ogromno pozornosti, ko gre za podrobnosti. Barve pisav, elementov in fotografij so dobro usklajene, prazen prostor pa nudi veliko preglednosti.

Preprost izračun

Pri izdelavi spletne strani smo poskrbeli tudi, da lahko kupci hitro ter preprosto izračunajo strošek uvoza avtomobila.

Spletno stran je izdelal:

Gregor Svržnjak

V izdelavo spletne strani sem štartal z visokimi pričakovanji, kar se tiče povečanja obsega poslovanja. In kako je potem super, ko se doseže določen rezultat. Za svoja lahko rečem, da so bila presežena glede na trenutno situacijo. Pri načrtovanju naše spletne strani sem lahko srečen, da sem naletel na G. Gregorja in njegovo podjetje Next Land, ki je svoje delo opravil profesionalno, tehnično izvrstno in odzivno. S svojimi idejami je svetoval in še nadgradil naše ideje. Lahko samo priporočam vsem, ki imajo v načrtu izdelavo ali nadgradnjo spletne strani ali oglaševanja.
Anže Tušek
Ustanovitelj pri pripeljiavto.si