• Izdelava spletnih strani
  • +386 31 326 151
  • info@next-land.com

Projekti Izdelava spletnih strani

Klima Arnšek d.o.o.

Na spletni strani podjetja Klima Arnšek d.o.o. lahko najdete storitve, povezane s postavitvijo in vzdrževanjem prezračevalnih in klimatskih sistemov. Zraven tega pa tudi katalog čistilcev zraka in profesionalne opreme za čiščenje prezračevalnih sistemov.


Gostovanje


Spletna stran


Oblikovanje

✔
Katalog izdelkov


Prejemanje naročil

Cilj izdelave spletne strani

V podjetju Klima Arnšek d.o.o. so že dalj časa prisotni na spletu, kar je pomenilo, da je njihova prvotna spletna stran postala grafično in tehnološko zastarela. Ker je stara spletna stran že odslužila svoje, so se odločili, da je končno čas za novo spletno stran in lepšo spletno podobo podjetja. Ob odločitvi za popolno prenovo spletne strani se je ponudila tudi priložnost za preureditev obstoječe vsebine na spletni strani in da vsebino združimo v bolj pregledno celoto.

Cilj nove spletne strani je bil tudi predstavitev čistilcev zraka in profesionalne opreme za čiščenje v obliki spletnega kataloga artiklov.

Oblikovanje

Spletno stran smo oblikovali moderno in pregledno, da obiskovalci hitro najdejo tisto, kar iščejo. Uporabili smo veliko barvnih fotografij, ki poživijo spletno stran in polepšajo uporabniško izkušnjo. Izbrali smo fotografije, ki vsebujejo veliko zelene in modre barve – ti dve barvi predstavljata svežino in svež zrak v naravi. Tako nam je uspelo, da spletna stran “diha”.

Spletna stran je izdelana tako, da vsebuje veliko dinamičnih elementov, ki se animirajo ob interakciji z uporabnikom. Da smo dodatno popestrili uporabniško izkušnjo smo, pri izdelkih dodali tudi videe, ki prikazujejo uporabo opreme v katalogu.

Katalog izdelkov

Spletna stran vsebuje tudi katalog izdelkov, ki jih ima podjetje v ponudbi. Izdelki so intuitivno porazdeljeni po namenu uporabi in prikazani s fotografijami. Vsak posamezni izdelek ima tudi svojo pod stran, na kateri je mogoče najti podrobnejši opis, tehnične specifikacije in povezave do raznih dokumentov, ki so povezani z napravo.

Spletno stran je izdelal:

Gregor Svržnjak

"Delo z Grego je bilo zelo kooperativno, profesionalno in učinkovito. Prilagodil se je mojim specifičnim željam, vendar me je kljub temu z nasveti usmerjal na pravo pot do izjemno dovršene in funkcionalne spletne strani. Poudaril bi njegovo nesebično pripravljenost za pomoč tudi po končanem projektu. Njegove storitve toplo priporočam vsem, ki se zavedajo pomena dobrega nastopa na spletu."