• Izdelava spletnih strani
  • +386 31 326 151
  • info@next-land.com

Projekti Izdelava spletnih strani

Flying Razor

www.flyingrazor.com

Podjetje Flying Razor se ukvarja z imenovanjem. To storitev ponuja po vsem svetu, zato je za prodajo ključnega pomena privlačna in optimizirana spretna stran.


Gostovanje


Spletna pošta


Oblikovanje


Spletna stran


Prejemanje naročil


Kartična plačila

Cilj izdelave spletne strani 

Cilj nove spletne strani je bil, da ta izstopa od konkurence – je preprosta in drzna, a vseeno vzbuja zaupanje. Zraven tega je zaradi poudarka na spletnem oglaševanju, ključnega pomena zbiranje in uporaba analitičnih podatkov za učinkovito oglaševanje. Obiskovalcem spletne strani je ponujena možnost preproste in hitre oddaje naročila s spletnim kartičnim plačilom.

Oblikovanje

Pri oblikovanju spletne strani smo v mislih imeli preprostost in drznost. Rezultat je kakovostno oblikovana spletna stran, ki obiskovalcu jasno sporoča, da lahko od podjetja pričakuje odlično storitev in imena, ki se “zarežejo” v spomin.

Preprosto naročilo

Pri izdelavi spletne strani smo poskrbeli tudi, da lahko kupci hitro ter preprosto oddajo naročilo in obenem poravnajo svojo finančno obveznost. 

Spletno stran je izdelal:

Gregor Svržnjak

"Delo z Grego je bilo zelo kooperativno, profesionalno in učinkovito. Prilagodil se je mojim specifičnim željam, vendar me je kljub temu z nasveti usmerjal na pravo pot do izjemno dovršene in funkcionalne spletne strani. Poudaril bi njegovo nesebično pripravljenost za pomoč tudi po končanem projektu. Njegove storitve toplo priporočam vsem, ki se zavedajo pomena dobrega nastopa na spletu."