• Izdelava spletnih strani
  • +386 31 326 151
  • info@next-land.com

O izdelavi spletnih strani

ustvarite si svoje mestu na spletu

Izdelava spletnih strani,
ki rastejo z vami!

Spletna podoba podjetja temelji na lastni spletni strani, ki predstavlja stičišče vseh spletnih tržnih strategij. Spletna stran je prostor, ki je lahko uporabljen na poljuben način. Podjetja najpogosteje opišejo svojo zgodovino, objavijo kontaktne podatke, storitve, izdelke, cene, prosta delovna mesta in podobno. Vsebina na izdelani spletni strani nima omejitev, vizualno podobo spletne strani pa omejuje le domišljija. 

Hiter začetek uporabe

Vaša nova spletna stran je lahko na spletu v tednu dni. Naš sistem omogoča, da izdelane spletne strani čez čas rastejo z vami in z vašimi potrebami.

POSTOPEK IZDELAVE SPLETNIH STRANI

Enostavno urejanje vsebine

Spletne strani, ki jih izdelamo, omogočajo preprosto urejanje in dodajanje vsebine. Vsebino je mogoče urejati in dodajati tudi preko vašega mobilnega telefona.

PRVORAZREDNI CMS

Družabna omrežja

Izdelana spletna stran se poveže z družabnimi omrežji, tako so, objave na spletni strani objavljene tudi na socialnih medijih. Na ta način boste prihranili čas in pridobili dodatne priložnosti.

POVEZAVE Z DRUŽABNIMI OMREŽJI

Optimizacija delovanja spletne strani

Naše spletne strani so optimizirane za dobro delovanje in dobro uvrščanje na iskalnikih. Po potrebi tudi dopolnimo vsebino vaše spletne strani.

Odlična podpora

Temelj vseh naših storitev je prvorazredna pomoč pri vseh težavah, ki nastanejo pri uporabi spletne strani.

Oglaševanje na spletu

Če si želite oglaševati svoje izdelke in storitve na spletu, vam svetujemo, ali v vašem imenu zaženemo oglaševalske kampanje.

Izdelava spletnih strani za podjetja in posameznike
Plačilo na obroke
Možnost nadgradnje izdelane spletne strani
Napredno, pregledno, uporabno in čedno

Podoba izdelane spletne strani

Za hiše, avtomobile, oblačila ter druge izdelke veljajo modni trendi, ki se čez čas spreminjajo. Enako velja za videz izdelanih spletnih strani, katerih trendi se spreminjajo tudi, ker nove tehnologije omogočajo lepše, hitrejše in uporabnejše spletne strani. Dober primer večje spremembe v zadnjih letih je bil prehod uporabnikov iz namiznih uporabnikov na mobilne naprave, ker imajo mobilne naprave manjše zaslone, je bilo potrebno spletne strani prilagoditi mobilnih napravam. 

Videz spletnih strani mora služiti uporabniku, ki išče določeno informacijo, naj bo to telefonska številka, cena izdelka, storitve ali kaj drugega. Da bo uporabnik to informacijo našel, je nujno, da je spletna stran lepo urejena in pregledna.

Zavedati se moramo, da uporabnik ne želi porabiti preveč časa in želi hitro dobiti to informacijo. To v praksi pomeni, da je pripravljen na spletni strani ostati le kakšno minuto, preden se odloči, da bo informacijo poiskal drugje. V primeru, ko na spletni strani prodajate določen izdelek, mora uporabnik ta izdelek hitro najti, ker bo v nasprotnem primeru ta izdelek poiskal pri konkurenci.

Star pregovor pravi: “Ne sodi knjige po platnici.”. Čeprav je ta pregovor dober, je v človeški naravi, da najprej ocenimo videz in samo enkrat imamo priložnost, da naredimo prvi vtis. Spletna stran je za mnoge prihodnje kupce, partnerje in zaposlene prvi vtis. S privlačnim videzom spletne strani si zagotovite, da naredite odličen prvi vtis, ki vam bo pomagal pri pridobivanju novih strank in priložnosti.

Primere spletnih strani nagrajenih za inovativnost in nadpovprečen videz si lahko ogledate na www.awwwards.com.

Kako poteka
izdelava spletnih strani?

Izdelava spletne strani oziroma internetne strani, ki je prava za vas in bo dobro služila svojemu namenu, je zahteven projekt. Zato se pri nas izdelave spletne strani lotimo z ugotavljanjem vaših potreb in želja. Le tako lahko pripravimo spletno stran, s katero boste zadovoljni.

Potrebe izdelane spletne strani se bodo s časom spreminjale, kar lahko v primeru slabega planiranja v prihodnosti privede do težav. Zato pri izdelavi spletnih strani temeljimo na prilagodljivosti. Za vas to pomeni, da lahko začnete z majhno spletno stranjo in jo s časom dogradite v pravo zbirko koristnih informacij, člankov, drugih vsebin in funkcionalnosti. Tako bo nastala zavidljiva spletna stran.

1.
Ugotavljanje vaših potreb

Najprej ugotovimo, kakšna spletna stran bo zadovoljila vaše potrebe.

2.
Izbira videza spletne strani

Med tisočimi predlogami si izberete tisto, ki vam najbolj ustreza in vam je najbolj všeč.

3.
Priprava vsebine za spletno stran

Pomagamo vam pripraviti vsebino spletne strani.

4.
Postavitev spletne strani

Zgradimo spletno stran, prilagodimo videz, dodamo dodatke in vnesemo vsebino. Nazadnje spletno stran še naložimo na strežnik, da je dostopna javnosti.

5.
Popravki in prilagoditev spletne strani

Preverimo videz, opravimo testiranje in naredimo manjše popravke.

6.
Uporaba spletne strani

Spletna stran je pripravljena za uporabo.

Uporaba spletne strani

Kaj sledi, ko je spletna stran končana?

Spletna stran je sama po sebi samo dobra podpora za spletno trženje in bo brez dobre strategije spletnega oglaševanja, optimizacije spletne strani ter izvirne vsebine, težko izkoristila svoj polni potencial.

Okvirno strategijo za oglaševanje izdelamo že pred izdelavo spletne strani. To naredimo na podlagi analize trga in iskalnih fraz. Pozneje preko sistema “Google Analytics” na vašo zahtevo, uredimo natančno sledenje obiskovalcev spletne strani in vam na podlagi raziskav pripravimo ter izvedemo učinkovito oglaševalsko kampanjo.

Gostovanje in vzdrževanje spletne strani

Spletna stran ne deluje brez strežniške opreme (gostovanja) ter je brez rednega vzdrževanja in varnostnih posodobitev tarča vdorov, ki onemogočijo pravilno delovanje spletne strani. Zato vam v paketu nudimo tudi gostovanje in vzdrževanje vaše spletne strani.