• +386 31 326 151
 • info@next-land.com

Izdelava mobilnih aplikacij

Čas je za vašo lastno mobilno aplikacijo
Zakaj izdelati svojo mobilno aplikacijo

Zakaj vaše podjetje potrebuje mobilno aplikacijo?

Vsako podjetje bi si moralo prizadevati za razvoj, prav tako pa mora biti naravnano na najnovejše tehnologije in se odzivati na novosti, ki lahko izboljšajo njegovo učinkovitost. Izdelava mobilne aplikacije lahko učinkovito pomaga pri doseganju teh ciljev.

Ena ključnih značilnosti sodobnega digitalnega okolja je večkanalnost. Vzpostavitev učinkovite prisotnosti na tistih kanalih, ki zagotavljajo stik s potencialnimi strankami, je ključni poslovni izziv. Mobilne aplikacije veljajo za eno najmočnejših orodij za navezovanje stikov s ciljno publiko. Praktično vsaka odrasla oseba v razvitem svetu ima pametni telefon, ta trg pa z globalnim razvojem še naprej raste. To je tehten argument, zakaj bi se je potrebno osredotočiti na mobilno tehnologijo.

Dober začetek za doseganje strank na mobilnih telefonih je izdelava spletne strani, ki je prilagojena za uporabo na mobilnih telefonih. Ker pa ima takšna spletna stran omejitve, ki jih mobilna aplikacija nima, je včasih edina rešitev izdelava mobilne aplikacije. Glavna prednost izdelane mobilne aplikacije je hitrejše delovanje in prijaznejša uporaba.

V nadaljevanju si preberite več o prednostih izdelave mobilne aplikacije.

Koristi izdelane mobilne aplikacije

Kaj pridobite, če se odločite za mobilno aplikacijo?

1
Rast prodaje

Povečajte prihodke vašega podjetja. S promocijami, popusti in bonusi lahko pridobite stranke, da kupujejo od vas. Omogočeno vam je neposredno obveščanje vseh uporabnikom, ki so namestili vašo aplikacijo. Druga prednost aplikacije je možnost varnega mobilnega plačila, katerega priljubljenost hitro raste. Ljudje pametneje izkoriščamo čas namenjen nakupovanju,  saj lahko iste stvari kupujemo s pametnim telefonom, medtem ko pijemo kavo. Kombinacija “spletna stran + mobilna aplikacija” podjetju omogoča povečano prodajo.

S svojimi strankami lahko vzpostavite odnose, ne glede na to, kje na svetu so. Ne rabijo si zapomniti vašega spletnega naslova ali brskati v iskalniku, saj je aplikacija že nameščena na njihovi napravi. Glede na funkcionalnost jo lahko uporabimo celo brez dostopa do interneta. Vsak novi uporabnik, ki namesti vašo mobilno aplikacijo, vstopi v vaš informacijski prostor.

2
Skupnost
3
Trženje in komunikacijski kanali

Mobilne aplikacije lahko uspešno uporabimo za pritegnitev pozornosti do blagovne znamke s pomočjo različnih marketinških kampanj. Na takšen način razširite potencialno publiko kupcev in razvijete zaupljive odnose z njimi.

Dejstvo je, da je zagon lastne aplikacije tudi korak oglaševanja, saj omogoča uporabo drugih marketinških orodij. Na primer, lahko objavljate novice o ustreznih virih ali pošiljate sporočila za javnost. V tem okviru je še posebej dragocena možnost prejemanja povratnih informacij od uporabnikov. Lahko tudi vodite ankete, jih izvajate, uporabnikom omogočite poročanje o napakah in podobno.

Ustvarite lahko aplikacijo za sodelovanje zaposlenih v skupini, pa tudi za spremljanje in upravljanje kakršnih koli procesov, na primer izmenjavo podatkov ter zbiranje določenih statistik. Mobilne aplikacije je mogoče učinkovito uporabiti za organizacijo in avtomatizacijo več poslovnih nalog. Ustvarjanje izdelkov, namenjenih izključno uporabi znotraj podjetja, je precej običajna praksa. Tako lahko na primer zagotovite neprekinjeno interakcijo med zaposlenimi, ne glede na njihovo trenutno lokacijo.

4
Optimizacija poslovnih procesov
5
Rast zvestobe kupcev

Izkoristite lahko orodja za personalizacijo tako, da pošljete potisna obvestila o novih promocijah in popustih. Uporabnikom, ki so namestili aplikacijo, lahko ponudite dostop do ekskluzivnih ponudb in posebnih bonusov. Če želijo ljudje dobiti dodatne informacije o vašem podjetju ali izdelkih in storitvah, ki jih ponujate, lahko to vedno storijo 24/7 preko mobilne aplikacije. Nenehno sodelovanje povečuje zvestobo in posledično dobra raven zvestobe spodbuja prodajo.

Z uporabo mobilne aplikacije lahko zberete veliko koristnih informacij za nadaljnjo analizo. Na primer, izveste lahko, katere izdelke si kupci najpogosteje ogledujejo in katere najbolj kupujejo, koliko časa porabijo v aplikaciji, katere funkcije se najbolj uporabljajo in katere so najmanj priljubljene. Če sledite načinu interakcije ljudi z vašo aplikacijo, lahko razumete, kako jo lahko izboljšate, da jim zagotovite boljšo uporabniško izkušnjo. Razumevanje vaših strank je ključ do uspeha v katerem koli poslu. Lahko pridobite tudi podatke o geografski lokaciji občinstva, demografskih podatkih, informacije o interesih in številne druge zanimive statistike, ki jih lahko uporabite in izkoristite.

6
Vir dragocene analitike
7
Konkurenčna prednost

Konkurenca na tem področju je še vedno majhna in to je vsekakor treba izkoristiti. Če ste med prvimi na vašem področju, ki boste začeli uporabljati mobilne aplikacije kot marketinško in prodajno orodje, lahko samozavestno okrepite svoj položaj za prihodnost. V današnjem izjemno konkurenčnem svetu je treba izkoristiti čim več priložnosti za izobraževanje o blagovni znamki in povečanje njene prepoznavnosti.

Pridobite ponudbo zdaj!

Na željo vam izdelamo analizo ter pripravimo ponudbo in načrt za izdelavo mobilne aplikacije.

Izdelava mobilne aplikacije je z nami zelo preprosta

 • Prisluhnili bomo vašim potrebam in ugotovili, kakšna je vaša ciljna skupina uporabnikov in čemu želite, da mobilna aplikacija služi.
 • Razvijemo vam lahko enostavne ali zahtevnejše mobilne aplikacije za Apple ali Android.
 • Razvijemo vam tudi mobilne igre.
 • Naš dizajn  je brezhiben, izdelki pa so profesionalni
 • Za popolno delovanje aplikacije je potreben razvoj po meri in možnost kasnejše nadgradnje.
 • Nudimo vam vso potrebno podporo od ideje do izvedbe, tudi v procesu promocije izdelane aplikacije in pridobivanja prvih uporabnikov.
 • Zagotavljamo vse potrebne posodobitve in nadgradnje ter skrbimo, da aplikacija na vseh napravah deluje brezhibno
 • Vašo aplikacijo boste lahko enostavno in hitro uredili, kadar koli boste želeli.
 • Trudimo se, da vam nudimo najboljšo možno izkušnjo in učinkovito pristopamo k realizaciji.
 • Čas izdelave je odvisen od zahtevnosti projekta.
Izdelava mobilne aplikacije "na kLjuč"

Od A do Ž - od ideje do izdelava mobilne aplikacije

Za izdelavo mobilne aplikacije poskrbimo od prvega do zadnjega koraka.

Postopek izdelave mobilne aplikacije je sledeč:
Najprej je ideja, nato strategija, dizajn, izdelava prototipa, razvoj, namestitev, popravki, zaključna različica in vzdrževanje.

Ko se ustvari ideja / koncept aplikacije, je pomembno, da naredimo ustrezno tržno študijo in ugotovimo uspešnost projekta. Raziskovalna faza ni namenjena samo odkrivanju novih idej, ampak tudi pripravi seznama zahtev, potrebnih za določitev obsega projekta izdelave mobilne aplikacije. Pomagamo vam z določitvijo ciljev izdelane mobilne aplikacije, ciljne publike, funkcionalnosti mobilne aplikacije aplikacije, privlačnosti le-te in analiziramo vašo konkurenco. 

1
Ideja in strategija
2
Dizajn

Faza oblikovanja mobilne aplikacije vključuje več vidikov. Prvi je informacijska arhitektura. V njem so podatki, vmesnik in funkcionalnost mobilne aplikacije podrobno določeni.  Pogosto vključuje podrobnosti o platformi in tudi, kako se aplikacija prilega znotraj platforme. 

Drugi vidik je oblikovanje uporabniškega vmesnika izdelane mobilne aplikacije (polja, gumbi, ikone, postavitev itd.) in je osredotočen na estetiko ter uporabniško izkušnjo mobilne aplikacije. 

Tretji je stilski vidik, ki  vsebuje standarde, uporabnost in doslednost. Je bistven del faze načrtovanja. Vsebuje podrobnosti o različnih funkcijah mobilne aplikacije, brez katerih razvoj visokokakovostne aplikacije ni mogoč.

Prototip je hitra različica prvotno predvidene mobilne aplikacije. Posebej je  potreben, če je tehnologija nova, koncepti niso preizkušeni ali obstaja negotovost glede razvoja aplikacije. Prototipi so lahko priročni za razumevanje vizualnega vmesnika in  uporabniške izkušnje. Razvoj prototipa je nujen, če želimo hitro preizkusi zasnove in funkcionalnosti vaše aplikacije, kar je v poznejših fazah izdelave mobilne aplikacije zelo koristno.

3
Izdelava prototipa
4
Razvoj aplikacije

Ta faza zajema dejansko realizacijo in kodiranje vaše mobilne aplikacije. Razvojna faza vključuje številne dejavnosti, kot so vzpostavljanje razvojnega okolja (ki vključuje načine preprostega testiranja), razvoj različnih delov kode, predhodno testiranje in ustvarjanje mobilne aplikacije, ki jo je mogoče namestiti in preizkusiti.

Testiranje omogoča, da zagotovimo kakovost aplikacije in odpravimo morebitne napake. Izvede se za razumevanje pomanjkljivosti v aplikaciji in njihovo odpravljanje. Če so takšne napake nerešene, lahko povzročijo napako v delovanju aplikacije ali druge tehnične težave.  Faza testiranja se zaključi, ko se odpravijo vse težave in napake.

5
Testiranje in popravki
6
Zagon / uvedba aplikacije

Zagon pomeni začetek tržne faze aplikacije. Če želite aplikacijo zagnati, jo morate objaviti v trgovini z aplikacijami, kot je Google Play / Apple App Store.  Lahko jo objavite kot beta različico za zgodnje povratne informacije uporabnikov.

Učinkovito vzdržujemo vaše aplikacije. Ko uporabniki začnejo prenašati in uporabljati aplikacijo, se lahko pojavijo težave, povezane z delovanjem aplikacije. Uporabniki velikokrat samo podajo nasvete za izboljšave mobilne aplikacije.  Če želite, da bi vaši uporabniki sodelovali, lahko postopoma dodate nove funkcije.

7
Proces vzdrževanja in podpore aplikacij

Pridobite ponudbo zdaj!

Na željo vam izdelamo analizo ter pripravimo ponudbo in načrt za izdelavo mobilne aplikacije.

Zakaj izdelati svojo mobilno aplikacijo

Promocija aplikacije

Pomagali vam bomo tudi pri promociji mobilne aplikacije.  S pomočjo oglaševanja aplikacije preko Google Ads lahko pridobite prve namestitve aplikacije. 

V primeru, da želite prikazovati oglase v vaši aplikaciji, poskrbimo, da boste vaš oglaševalski prostor v aplikaciji najbolje iztržili.

Uporabljamo orodja za analizo, tako pa imamo uvid v to, kako se vaša aplikacija obnese med uporabniki. 

Teženje je velik del uspešne mobilne aplikacije. Za pridobivanje novih uporabnikov aplikacije lahko uporabimo oglaševanje na spletu ali oglaševanje v drugih mobilnih aplikacijah.

Pozneje ko uspešno pridobimo uporabnike, lahko tem ponudimo naše dodatne storitve ali storitve drugih.

Uporabniki veliko časa preživijo na mobilnih napravah, to je pa priložnost za trženje. Prisotnost aplikacije na uporabnikovi napravi pomaga podzavestno vplivati na zaznavanje uporabnika glede blagovne znamke. Zaslužite lahko tudi s prikazom oglasov. 

Velika prednost mobilne aplikacije je, da lahko uporabnikom, ki so namestili vašo aplikacijo, pošiljate neomejeno brezplačnih direktnih sporočil v obliki obvestila, da ga uporabniki ne morejo spregledati. 

Se ukvarjate s športom?

Vabimo vas, da preskusite našo mobilno aplikacijo, ki smo jo izelali, da pomagamo športnim trenerjem.

Pozabite na športno tablo in kredo! Sedaj lahko treninge in tekmovalne strategije pripravite vnaprej in jih enostavno predvajate svoji ekipi.

Na voljo nogomet, košarko in futsal. Več na pocketcoach.si

Imate morda še kakšno vprašanje vprašanje glede izdelave mobilne apilacije

Pošljite nam povpraševanje ali vprašanje v zvezi z izdelavo mobilne aplikacije

Ali pošljite na sporočilo na info@next-land.com ali si poglejte odgovore na pogosta vprašanje spodaj.

Pogosta vprašanja o izdelavi mobilne aplikacije

Ne najdemo razloga, zakaj je ne bi potrebovali. Z njo lahko izboljšate učinkovitost vašega podjetja. Če je usmerjeno v razvoj in se odziva na novosti, je skrajni čas, da imate svojo aplikacijo. Prav tako je dobro izhodišče za stik z svojimi strankami. 

Z njo si zagotovite rast prodaje in povečate prihodke. Gradite lahko na skupnosti in rasti zvestobe kupcev. So odličen tržni in komunikacijski kanal ter vir dragocene analitike. Z njo lahko optimizirate poslovne procese. Izkoristite konkurenčno prednost in svoj položaj za povečanje prepoznavnosti vašega podjetja.

Pošljite nam vaše zamisli in potrebe vašega podjetja. Strategično bomo določili, kakšna je vaša ciljna skupina uporabnikov in čemu želite, da mobilna aplikacija služi.

Seveda! Pomagamo vam pri celotnem procesu od ideje do razvoja aplikacije in njene promocije.

Odvisno je od tega, kaj želite z aplikacijo doseči. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev.

Nudimo vam podporo od ideje do izdelave mobilne aplikacije. Pomagamo pri promociji izdelane mobilne aplikacije in pridobivanja prvih uporabnikov. Zagotavljamo vse potrebne posodobitve in nadgradnje ter skrbimo, da aplikacija na vseh napravah deluje brezhibno.

Izdelamo vam prav vsako mobilno aplikacijo, ne glede na zahtevnost.

Vaša mobilna aplikacija bo vidna v Google Play Store za Android uporabnike ali v Apple App Store za IOS uporabnike. 

Odvisno od ciljne skupine. Android je bolj primeren, če želite služiti od oglasov v igrah, saj ima več uporabnikov. Če pa želite prodajati igro pa je za začetek Apple boljša izbira, ker uporabniki Apple naprav v povprečju plačajo več.

Čas izdelave je odvisen od zahtevnosti projekta. Pred začetkom bomo naredili načrt in določili optimalni rok končnega izdelka. 

 

Vašo aplikacijo boste lahko enostavno in hitro uredili, kadarkoli boste želeli.

Instalacija je hitra in preprosta. Odprite Google Play Store ali Apple App Store na vašem telefonu,  poiščite aplikacijo in jo prenesite. Ko bo prenos končan, bo vaša naprava aplikacijo samodejno instalirala.

S pomočjo oglaševanja mobilne aplikacije preko Google Ads. Lahko vam pomagamo pri promociji.